Нововведення в роботі абонентної служби

комісіяДіяльність кожного підрозділу нашого підприємства спрямована на забезпечення міста надійним водопостачанням та водовідведенням. В свою чергу, для цього нам необхідно мати стовідсоткове відшкодування за надані послуги. Для цього на підприємстві існує служба збуту.

На превеликий жаль, багато громадян, отримуючи наші послуги, не сплачують за них

або вживають різних заходів, щоб зменшити їх вартість. Щотижня контролери виявляють втручання в роботу лічильників або несанкціоновані приєднання до мереж водопостачання та водовідведення. В таких випадках ми повинні застосовувати заходи, спрямовані на усунення виявлених порушень та стимулювання споживача-порушника до економічної дисципліни та раціонального водокористування. 

Тому для ворядкування організації роботи підприємства за встановленими порушеннями користування централізованим водопостачанням та водовідведенням споживачами, встановлення наслідків таких порушень та прийняття рішень по суті виявлених порушень на підприємстві утворено комісію з розгляду порушень. Дана комісія проводить засідання кожної п’ятниці о 10:00. На ці засідання запрошуються громадяни в яких виявлено порушення у водокористуванні чи водовідведенні. Кожен факт детально вивчається, заслуховуються аргументи та пояснення споживача. В результаті приймається відповідне рішення. 

P.S. Останній рейд наших працівників проведений в кінці лютого на початку березня цього року виявив порушень у водокористуванні на на загальну суму 12,1 тис. грн. 

Comments are closed.